top
   
 
   Menu
 Home
 Nieuws
 Over D-sync'd
 Formatiedansen
 Shows
 Steun D-sync'd
 Contact
   
 
  D-Sync'd zoekt: jou!


Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige danser of danseres? Hou jij wel van een uitdaging, werk je graag in teamverband en ben je helemaal verzot op dansen? Sta je dolgraag op de wedstrijdvloer of lijkt het je leuk om nationale en internationale demo's te geven? Heb je een partner of ben je op zoek, dans je niet meer maar wil je wel graag weer de vloer op f wil je je danservaring uitbreiden met nieuwe uitdagingen?


Bij D-Sync'd zijn we altijd op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde en enthousiaste dansers en danseressen, met of zonder partner en met of zonder veel danservaring, maar altijd mt een flinke dosis enthousiasme! We gaan voor het hoogst haalbare, zetten ons voor de volle honderd procent in, maar willen bovenal genieten van het dansen en zorgen daarom dat plezier de boventoom blijft voeren.


Wil je onderdeel uitmaken van een hecht en gezellig team n daarnaast je passie uitoefenen? Stuur een mailtje naar contact@d-syncd.nl en kom gerust een keer vrijblijvend kijken op n van onze trainingen! Onze trainers en dansers staan paraat om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe leuk dansen in een formatieteam kan zijn. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops, waar danstalenten kennis kunnen maken met alle facetten van formatiedansen. Houd de website en/of onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende workshop!


Zoek je daarnaast een vaste danspartner? Je zult niet de eerste zijn die zijn of haar danspartner binnen het formatieteam gevonden heeft! Waar wacht je nog op?

Geplaatst op 19 september 2013


  Het laatste D-sync'd nieuws
D-Sync'd zoekt: jou!
Debuut D-sync'd: Goed voor brons op NK Formatie 2013!
Soms zit het mee, nu zit het tegen!
Coming up: Double V Dance Gala
   
 
   Agenda

Geen wedstrijden   Sociale media
Bekijk onze facebook-pagina en volg ons op twitter!