top
   
 
   Menu
 Home
 Nieuws
 Over D-sync'd
 Formatiedansen
 Shows
 Steun D-sync'd
 Contact
   
 
  Coming up: Double V Dance Gala


Ongeveer een half jaar hebben de voorbereidingen geduurd. Een verse muziekband, een nieuwe choreografie, intensieve trainingen en een spiksplinternieuwe look. Het opzetten van een nieuw formatieteam heeft flink wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt. En ineens is het bijna zo ver. Op zaterdag 23 maart 2013 maakt D-Sync'd, als jongste formatieteam van Nederland, haar wedstrijddebuut op het Double V Dance Gala in Hoorn!

Hoewel D-Sync'd nog geen danspas op de Nederlandse wedstrijdvloer gezet heeft, is het team niet onbekend in de danswereld. In 2012 werd een zestiental ervaren formatiedansers bij elkaar gezet voor het RTL-programma Beat the Beat. Het optreden op landelijke tv smaakte voor alle betrokkenen naar meer en daarom is in het najaar van 2012 besloten een doorstart te maken, om vanaf 2013 deel te nemen aan nationale formatiewedstrijden.

Een team van enthousiaste en ervaren formatiedansers heeft, onder leiding van trainers Michel Smits, Anthony van Egmond en Moniek Nieuwenburg, hard gewerkt aan een geheel nieuwe kr, met een bijbehorende nieuwe look n choreografie. Het resultaat is binnenkort zichtbaar: D-Sync'd zal op het Double V Dance Gala in Hoorn voor het eerst de wedstrijdvloer betreden.

In een internationaal veld, vol gerenommeerde formatieteams, zal het team strijden om een zo hoog mogelijke beoordeling van de jury. Het niveau liegt er niet om en D-Sync'd zal dan ook haar uiterste best gaan doen om een geweldig debuut neer te zetten. Met een opkomst van maar liefst 13 formatieteams (5 ballroom- en 8 latinteams) n verschillende shows wordt het Double V Dance Gala hoe dan ook een dag om niet snel te vergeten.


Geplaatst op 30 januari 2013


  Het laatste D-sync'd nieuws
D-Sync'd zoekt: jou!
Debuut D-sync'd: Goed voor brons op NK Formatie 2013!
Soms zit het mee, nu zit het tegen!
Coming up: Double V Dance Gala
   
 
   Agenda

Geen wedstrijden   Sociale media
Bekijk onze facebook-pagina en volg ons op twitter!