top
   
 
   Menu
 Home
 Nieuws
 Over D-sync'd
 Formatiedansen
 Shows
 Steun D-sync'd
 Contact
   
 
  Soms zit het mee, nu zit het tegen!


D-sync'd ziet af van deelname aan het Double V Dance Gala.

Verdrietig nieuws: D-sync'd doet komende zaterdag helaas niet mee aan het Double V Dance Gala in Hoorn. We hebben dit moeten besluiten vanwege een ongeluk waar één van onze danseressen vannacht bij betrokken was. Ze heeft een nacht in het ziekenhuis moeten blijven ter observatie, naar omstandigheden gaat het nu gelukkig weer redelijk. De neuroloog heeft echter ten zeerste benadrukt dat zware inspanning - en dus ook dansen - minstens een week verboden is.

Na uitvoerig overleg met dansers en trainers is besloten ons debuut helaas uit te stellen. Niet alleen omdat we het gemis van de danseres niet op kunnen vangen (wat het belang van reservedansers onderstreept), maar nog belangrijker: omdat we het wedstrijddebuut van D-sync'd met alle dansers willen beleven. Alle acht paren die D-sync'd hebben opgebouwd tot wat het nu is.

Het is een behoorlijk zware en moeilijke beslissing geweest. Zeker omdat we, met alle dansers en trainers maar ook met onze supporters, enorm naar het Double V Dance Gala hebben toegeleefd. Helaas is dit op dit moment wel de beste oplossing.

Wij wensen natuurlijk alle andere teams enorm veel succes op het Double V Dance Gala en zeggen voor nu: tot 13 april, op het NK Formation in Almere, waar we - hopelijk met alle zestien dansers - op de dansvloer zullen verschijnen!

Geplaatst op 21 maart 2013


  Het laatste D-sync'd nieuws
D-Sync'd zoekt: jou!
Debuut D-sync'd: Goed voor brons op NK Formatie 2013!
Soms zit het mee, nu zit het tegen!
Coming up: Double V Dance Gala
   
 
   Agenda

Geen wedstrijden   Sociale media
Bekijk onze facebook-pagina en volg ons op twitter!