top
   
 
   Menu
 Home
 Nieuws
 Over D-sync'd
 Formatiedansen
 Shows
 Steun D-sync'd
 Contact
   
 
  Over D-sync'd


D-Sync'd is tot op heden het jongste formatiewedstrijdteam in Nederland. Sinds 2012 is het team, onder leiding van trainers Michel Smits, Anthony van Egmond en Moniek Nieuwenburg, hard aan het trainen om bij de top te horen van de Nederlandse ballroomformatie.

D-Sync'd (Dancers Synchronized) is opgericht naar aanleiding van het RTL-programma Beat The Best. In het voorjaar van 2012 werd gezocht naar een ballroomteam dat deel wilde nemen aan dit showprogramma. Michel Smits was op dat moment al van plan om een nieuw formatieteam op te starten. Voilà: dat was de perfecte aanleiding om deze wens door te zetten. Een zestiental ervaren formatiedansers werd bij elkaar gezocht en een echte showkür, op muziek van onder andere Michael Bublé en de Black Eyed Peas, werd in elkaar gezet. Het tv-optreden was in de nazomer van 2012 op televisie te zien.

Dit optreden op landelijke tv smaakte voor alle betrokkenen naar meer. Daarom is besloten om in het najaar een doorstart te maken met D-Sync'd, met als doel om vanaf 2013 deel te gaan nemen aan de nationale competitie formatiedansen. Maar met een showkür van anderhalve minuut was dat plan natuurlijk niet haalbaar: een nieuwe muziekband, choreografie én algehele look was nodig.

De laatste maanden van 2012 is er hard gewerkt om dit totaalplaatje compleet te krijgen en het resultaat is in maart 2013 zichtbaar. Dan zal D-Sync'd zich voor het eerst op de wedstrijdvloer begeven om de spiksplinternieuwe choreografie te laten zien. Compleet met de nieuwe jurken en geheel geleid door de nieuwe muziek. De Nederlandse formatieteams zijn een geduchte concurrent rijker!

D-Sync'd is vastberaden om binnen een paar jaar een gevestigde naam te worden in de Nederlandse formatiewereld!

  Het laatste D-sync'd nieuws
D-Sync'd zoekt: jou!
Debuut D-sync'd: Goed voor brons op NK Formatie 2013!
Soms zit het mee, nu zit het tegen!
Coming up: Double V Dance Gala
   
 
   Agenda

Geen wedstrijden   Sociale media
Bekijk onze facebook-pagina en volg ons op twitter!