top
   
 
   Menu
 Home
 Nieuws
 Over D-sync'd
 Formatiedansen
 Shows
 Steun D-sync'd
 Contact
   
 
  Steun D-sync'd


Sponsors

Dansen is een dure sport, maar formatiedansen zeker. Voor één danspaar is al ontzettend veel inzet nodig van allerlei partijen, laat staan voor acht verschillende dansparen. D-Sync'd is als formatieteam dan ook ontzettend dankbaar voor de inzet en steun van haar sponsors. Zonder die inzet en steun hadden wij deze geweldige teamsport, onze passie, niet kunnen uitoefenen! Hierbij dan ook een woord van dank naar al onze sponsors. Wij hopen nog erg lang van uw steun te mogen genieten!


Supportersvereniging D-Sync'd

Zonder haar sponsors is D-Sync'd nergens, maar zonder supporters zou het team helemaal in de kou staan. Niets is heerlijker dan tijdens het dansen te genieten van de aanmoedigingen van vrienden en familie uit het publiek! Daarom zijn we ook ontzettend blij met alle supporters, vrienden, familieleden en dansliefhebbers, die ons altijd komen steunen tijdens wedstrijden en op andere, belangrijke momenten.
De supportersvereniging van D-Sync'd is in het leven geroepen om supporters, vrienden, familie en andere dansliefhebbers te verenigen. De supportersvereniging regelt onder andere kaarten voor de wedstrijden waaraan D-Sync'd deelneemt. Met de supportersvereniging staan supporters samen sterk, achter D-Sync'd!
Ben je geïnteresseerd geworden en zou je deel uit willen maken van de supportersvereniging van D-Sync'd? Laat het ons dan weten! Mail naar info@d-sync'd en steun het team bij het uitoefenen van haar passie.

  Het laatste D-sync'd nieuws
D-Sync'd zoekt: jou!
Debuut D-sync'd: Goed voor brons op NK Formatie 2013!
Soms zit het mee, nu zit het tegen!
Coming up: Double V Dance Gala
   
 
   Agenda

Geen wedstrijden   Sociale media
Bekijk onze facebook-pagina en volg ons op twitter!